hond menu

Honden

kat2 menu

Katten

Even voorstellen...

Ik ben Charlotte Versteeg, eigenaresse van Charly’s Trimsalon.

In 2005 ben in geslaagd voor de opleiding Hondentrimmen en in 2006 gestart met Charly’s trimsalon. De vraag naar de vachtverzorging van katten was zo groot, dat ik in 2010 de opleiding Kattentrimmen heb gevolgd en met succes heb afgerond. Inmiddels weten ook de eigenaren van langharige konijnen de weg naar Charly’s Trimsalon te vinden.

Charly’s Trimsalon is een kleine trimsalon met aandacht voor de individuele behoefte van het dier. U zult daarom, tijdens de vachtbehandeling van uw hond, kat of konijn geen dieren van andere eigenaren in de salon aantreffen. In mijn trimsalon maak ik voornamelijk gebruik van biologische producten. U kunt deze producten eventueel via mij aanschaffen, daarvoor. Indien u hier belangstelling voor heeft, kunt u contact met mij opnemen.

Charlotte en Dabu

Zelf ben ik de trotse eigenaar van Rodhesian Ridgeback Dabu, Europese Korthaar kat Buda en het konijn Kristel en een albinokonijntje Rodger.


Cash in memoriam

Vanaf maart 2002 tot mei 2013 werd mijn leven vergezeld door Casch, mijn Duitse herder die door een aanrijding bij zijn eerste eigenaar vanaf 6 maanden leeftijd op 3 poten door het leven moest. Toen hij ouder werd kreeg hij de door zijn handicap gezondheidsproblemen.

Door de gezondheidsproblemen van Casch ben ik mij nog meer gaan verdiepen in het innerlijke dier. Dit pas ik in mijn werk toe, door te kijken naar het gedrag en de houding van uw dier waardoor ik tijdens de vachtbehandeling beter kan inspelen op zijn innerlijke behoefte. Dit zorgt ervoor dat uw dier tijdens zijn vachtbehandeling minder stress ervaart.